Actueel

Mei 2022

De twee trappenhuizen van Parkeergarage De Kamp in Haarlem waren nodig aan een opknapbeurt toe. De vloeren, trappen en bordessen waren zodanig beschadigd, dat er een risico was op uitglijden. Deze trappenhuizen worden helaas ook als urinoir gebruikt, waardoor sommige muren doordrongen waren met urineresten. Dat is zonde, maar simpelweg ook heel vies en onhygiënisch. Gelukkig kunnen de trappenhuizen hersteld worden en met bepaalde aanpassingen is ook het urineprobleem verholpen. Zo zijn de vloeren, trappen en bordessen voorzien van een Triflex antislipsysteem, waardoor deze makkelijker schoon zijn te houden. Het risico op uitglijden is hiermee ook verlaagd. Om de reinigbaarheid van de muren en vloeren te verhogen, zijn er sanitaire profielen met afgeronde voeg geplaatst op de aansluitingen van het vloerveld en de muur. Zo kunnen vloeistoffen niet meer in de voegen dringen, maar loopt het via de ronde voeg weg op de vloer. Hiermee zijn de trappenhuizen makkelijker schoon te houden en kunnen de vloeren, trappen, bordessen en muren weer jaren mee.

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Parkeergarage De Kamp Haarlem
Mei 2022

Aan dit wooncomplex in het hart van Rotterdam zijn er afgelopen winter onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in opdracht van J&M VvE Techniek. Wij werkten zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, waarbij het buitenwerk grotendeels overdekt was waardoor het weer geen spelbreker was. Het schilderwerk bestond uit het voorzien van een tweeënhalf laags verfsysteem aan de deuren, wanden en kozijnen van zowel de binnen- als buitenzijde. Daarnaast behandelden we de transparante rabatgevelbeschieting en voerden wij werkzaamheden uit aan de betonnen wanden en grote plantenbakken. Samen met de opdrachtgever is er een planmatig onderhoudsjarenplan opgemaakt. Met de uitgevoerde werkzaamheden is er voor gezorgd dat het wooncomplex zowel technisch als esthetisch weer in orde is en dat het complex er tot en met de volgende onderhoudscyclus weer tegenaan kan.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Oppert Hofdame Rotterdam
Mei 2022

En weer konden we een metamorfose bewerkstelligen!
Tijdens dit project hebben wij in opdracht van Dunavie en in samenwerking met C&M Schilders werkzaamheden uitgevoerd aan de galerijvloeren van een wooncomplex in Katwijk. Zoals op de foto’s te zien is, konden de vloeren wel een opknapbeurt gebruiken. De galerijvloeren van de 1e tot en met de 6e etage zijn behandeld met een Triflex BAS systeem met een antislipafwerking. Door het stroef maken van de vloer, worden val- en glijpartijen voorkomen. Daarnaast wordt de ondergrond tegen slijtage beschermd. Een mooi en onmisbaar systeem met meerdere functies.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Nassaudreef Katwijk
April 2022

In opdracht van Pré Wonen is er RGS-werk uitgevoerd aan 74 huurwoningen in Haarlem. Het werk bestond voornamelijk uit het schilderen van de houten onderdelen zoals de gevelkozijnen en -ramen, de boeilijsten en de voor-, achter- en bergingsdeuren. Deuren vervangen en het herstellen van houtrot was ook onderdeel van de werkzaamheden. De woningen staan er nu weer netjes bij en door de schilderbeurt is de schildercyclus met 7 jaar verlengd.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Barbarossastraat e.o. Haarlem
April 2022

De Groep groeit. Sinds 1948 werken wij dagelijks aan integrale bouw- en onderhoudsvraagstukken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor hun vastgoed. De kwaliteit van ons werk is daarbij hoog en dat wordt door steeds meer opdrachtgevers opgemerkt. Je ziet onze banner dan ook op steeds meer locaties door heel Nederland.

We zijn heel trots op onze mensen en het werk dat ze leveren, en dat mag iedereen weten!

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Bannerfoto trappenhuis
Maart 2022

Dit wooncomplex genaamd De Hofdame staat middenin het hart van Rotterdam. Het appartementencomplex, gevestigd naast de bekende Laurenskerk, bestaat uit 231 gevarieerde appartementen, een parkeergarage, een binnentuin en bedrijfsruimten. Deze woningen zijn, net zoals het uitzicht, van zichzelf al prachtig; De Groep zorgt er voor dat dit pand nog mooier wordt en dat haar schoonheid behouden blijft. Momenteel onderhouden onze schilders- en betonteams de deuren, galerijen en betonnen onderdelen in de binnentuin; het project zal eind deze maand klaar zijn.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Oppert Hofdame Rotterdam
Maart 2022

En weer een metamorfose! Dit keer hebben wij in opdracht van Q-Park de noodtrappenhuizen van het Centrumgarage in Den Haag aangepakt. Zoals op de voor- en na-foto’s te zien is waren de wanden, plafonds en onderzijden van de trappen en bordessen van dit noodtrappenhuis beklad met graffiti. Erg zonde, maar gelukkig wel op te knappen! Naast het reinigings- en schilderwerk van de graffiti, is er ook betonsanering uitgevoerd. De trappenhuizen zijn weer in volle glorie teruggebracht.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Centrumgarage Den Haag Noodtrappenhuizen
Maart 2022

In opdracht van Pré Wonen hebben wij 59 woningen in Beverwijk geschilderd; 1 van de woningen is als proef met het SprayMaster spuitsysteem behandeld. ‘SprayMaster’ is een revolutionair en draagbaar spuitsysteem, waardoor het licht en gemakkelijk in gebruik is. Het was leuk om te zien hoe snel onze schilders deze techniek oppakten en hoe zij hiermee te werk gingen. Het SprayMaster spuitsysteem valt erg in de smaak en zorgt ervoor dat het schilderwerk snel klaar is.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Amerstraat Beverwijk Spraymaster
Februari 2022

Het VGO-keur is een onafhankelijk keurmerk dat u als opdrachtgever zekerheid biedt en de technische- en organisatorische kwaliteit van De Groep RGVO garandeert. Met dit keurmerk bewijst onze organisatie bekwaam te zijn met de processen om RGS-werken uit te kunnen voeren. Het keurmerk waarborgt ook de financiële gezondheid en stabiliteit. Wij zijn voor dit keurmerk opnieuw getoetst en wederom ruimschoots geslaagd. En daar zijn wij trots op. Hiermee garanderen wij dat er aan alle eisen en voorwaarden voldaan is en dat u zaken doet met een integere partner.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - VGO-keurmerk
December 2021

Het jaar is voorbij gevlogen! Dat betekent dat de feestdagen alweer voor de deur staan. Vanaf 24 december zijn wij er even tussenuit, maar vanaf 10 januari 2022 staan we weer voor u klaar. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in 2021 en zien u graag in 2022 weer terug. Fijne feestdagen en een gezond 2022 toegewenst.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Kerstvakantie/winterstop 2021
December 2021

Wellicht is het u al opgevallen, maar het wooncomplex aan de Diamantstraat in Alphen wordt momenteel flink onder handen genomen door De Groep RGVO. Het werk is nog gaande, maar wat wordt het mooi! De werkzaamheden bestaan o.a. uit het herstellen van betonschades en het afslijpen, het opnieuw coaten en het schilderen van de betonranden. Doordat Skyworks BV hangbakken opgehangen heeft, kunnen wij zelfstandig op de balkons terecht en hoeven de bewoners hiervoor niet thuis te zijn. Dit maakt het project een stuk gemakkelijker.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Make-over Van Anrooystraat 's Gravenzande 2021
December 2021

Een metamorfose! Zo mag dit project gerust genoemd worden. De trap- en galerijvloeren van dit wooncomplex waren namelijk hard aan herstel toe en waren daarom niet meer goed begaanbaar. Dat kan gevaarlijk zijn! In opdracht van Arcade in Naaldwijk hebben we deze onderdelen van het wooncomplex daarom flink onder handen genomen. Wij hebben de trap- en galerijvloeren gesaneerd en waterdicht afgewerkt met een Triflex Systeem, zodat de (toekomstige) bewoners er nog lang en veilig plezier van hebben. Het resultaat is een plaatje zoals je op de voor- en na-foto’s van dit project kunt zien.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Make-over Van Anrooystraat 's Gravenzande 2021
December 2021

De Groep RGVO leidt als leerbedrijf studenten op tijdens hun stageperiode. Dit semester verwelkomden wij Jasmijn als schilderstagiaire. Jasmijn heeft 10 weken lang fulltime meegelopen met één van onze schilderteams. Zij heeft tijdens deze periode mogen meekijken, meedenken en meewerken aan grote projecten. Jasmijn heeft van deze stageperiode een erg leuk filmpje gemaakt. Jasmijn, enorm bedankt voor jouw inzet en hulp en een fijn schoolsemester toegewenst. We zien je graag weer terug! 

 

 

 

November 2021

Veilig en gezond werken staan voorop bij De Groep RGVO. Daarom reiken wij ieder kwartaal een prijs uit. Voor de prijs van het 3e kwartaal werd Kees van Duijn vanwege zijn bijdrage aan VGWM (veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu) verrast met een taart. Kees en zijn team hebben op alle punten een fantastische score neergezet.

 

 

 

Actueel jubileum
November 2021

In de voorbereidingen van het werk kunnen wij veel beloven, maar de kwaliteit van het werk wordt door onze mensen gemaakt. Dat beseffen wij heel goed. Om deze capaciteiten te behouden worden onze medewerkers jaarlijks opgeleid. Dit jaar zijn we zelfs gestart met een tweejarig opleiding MBO-4 Vastgoedregisseur & -uitvoerder aan Nimeto, te Utrecht. Een paar van onze medewerkers gaan naast hun werk, elke dinsdag naar school. Met hun actuele kennis kunnen wij De Groep RGVO verbeteren. Zo worden we elk jaar steeds beter!

 

 

 

Actueel jubileum
November 2021

Voor De Groep RGVO is veilig en gezond werken belangrijk. Daarom zijn we nu ook volgens de nieuwste richtlijnen voor VCA getoetst en ruimschoots voor deze toets geslaagd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Tijdens de audit hebben we laten zien dat veilig en gezond werken bij De Groep RGVO in alle processen is opgenomen en we er dagelijks aan werken om onze werknemers een veilige en gezonde werkplek te bieden. Daar zijn we trots op!

 

 

 

Actueel jubileum
Oktober 2021

Betrokkenheid is één van de drie kernwaarden van De Groep RGVO. Dat vragen wij van onze medewerkers en dat vragen onze medewerkers van de organisatie. Dat betekent ook dat De Groep RGVO betrokken is bij de samenleving. Daarom werken bij ons medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met hun zelfstandigheid en professionaliteit is niets mis, maar wel met hun gehoor. Deze schilders zijn doof. Daardoor is de communicatie met hen wat moeilijker, maar dat hebben we samen opgelost. Ze leveren een prachtig stuk vakwerk af. Wij zijn blij met hen en zij met ons.

 

 

Actueel jubileum
Oktober 2021

De Rooie Buurt was in 1919 het eerste project van de Katwijksche Bouwvereniging, later Woonstichting KBV en aansluitend Dunavie. Deze historische visserswoningen waren aan renovatie toe. De Groep RGVO mocht deze prachtige woningen renoveren. In een paar maanden tijd hebben onze professionials een mooi stuk werk geleverd. Het resultaat is dat deze monumentale woningen weer in hun volle glorie zijn terug gebracht.

 

 

Actueel jubileum
September 2021

Het is deze maand niet zomaar feest, ook niet dubbel feest, maar zelfs drie dubbel feest bij De Groep RGVO! Wij vieren namelijk maar liefst drie jubilea. Twee collega’s zijn dit jaar 25 jaar in dienst en de derde is dit jaar alweer 45 jaar in dienst! Dit zijn altijd bijzondere mijlpalen die we niet aan ons voorbij laten gaan. Op 24 september jl. hebben we de betreffende collega’s uitgebreid gefeliciteerd, hebben we geluisterd naar mooie en ontroerende speeches en hebben we met het hele team geproost op nog meer fijne en productieve jaren bij De Groep RGVO.

Lieve collega’s, namens het hele team van De Groep RGVO nogmaals hartelijk gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpalen. Jullie zijn een inspiratie voor iedereen. Bedankt voor jullie inzet en gezelligheid, we zouden jullie voor geen goud willen missen!

 

 

Actueel jubileum
Augustus 2021

Kunt u niet wachten op de zomervakantie? Onze vaklieden ook niet en zij zullen vanaf volgende week met Bouwvak gaan.

De Bouwvak bij De Groep RGVO vindt dit jaar plaats van week 31 t/m week 33 (2 – 20 augustus 2021). U kunt ervan uit gaan dat de gemaakte projectplanningen hierdoor niet zullen veranderen, wel is er een mogelijkheid dat er op bepaalde projecten een mindere bezetting zal zijn. Het hoofdkantoor van De Groep RGVO blijft ook bereikbaar en blijft volgens huidige openingstijden open.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie toe.

 

 

Actueel project Haaglanden
Juni 2021

Door opdrachtgevers en voor onze interne kwaliteitsbeheersing wordt steeds meer gevraagd dat onze teams in staat zijn om de kwaliteit van hun werk te kunnen beoordelen. Daarom hebben onze leidinggevenden onlangs een inspirerende training van het Verfadviescentrum gevolgd waarin hen werd geleerd hoe ze op een systematische manier de kwaliteitscontrole van schilderwerk uit kunnen voeren.

Er werden metingen verricht, geïnspecteerd en analyses gemaakt van een project waar De Groep RGVO nu aan het werk is.

Het bijzondere project in Katwijk, de duidelijke aanwijzingen, de fijne sfeer en het goede weer, maakten het tot een leerzame dag.

 

 

Actueel project Haaglanden
April 2021

Op 28 april 2021 is de ontheffing afgegeven voor twee projecten waar in totaal 73 woningen energetisch worden veranderd in comfortabele en duurzame woningen. Met deze ontheffing is het startschot gegeven, zodat in het 3e kwartaal van 2021 een aanvang gemaakt kan worden met deze renovatie.  

Bij de aanvankelijke start bleek binnen het plangebied de mogelijke aanwezigheid van vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Daarom is een onderzoek in handen gegeven van Ecologisch bureau Habitus.

Dit onderzoek heeft ruim een jaar geduurd en in dat jaar zijn binnen het gebied de broedlocaties, zomer en winterverblijfplaatsen van vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen in kaart gebracht. Op het advies van Habitat heeft De Groep RGVO binnen het plangebied tijdelijke nest- en verblijfkasten aangebracht.

Tijdens de veranderingen aan de woningen worden ook de definitieve verblijven van de medebewoners uit de dierenwereld meegenomen, zodat na de renovatie hun tijdelijke voorzieningen een integraal onderdeel worden van het geheel.

Begin 2022 hebben we weer 73 woningen die niet alleen aan de laatste eisen van bewoners voldoen, maar ook een bijdrage leveren aan de natuur in Nederland.

 

Actueel project Haaglanden
December 2020

Ook tijdens de lockdown werken we door. Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol “Samen veilig doorwerken” vastgesteld. In dit protocol zijn richtlijnen opgesteld waar we ons nauwgezet aan houden. Hierdoor komt het werk niet stil te liggen en kunnen onze mensen toch veilig kunnen werken.

Onze vaklieden weten waar ze op moeten letten en zijn op de hoogte van de laatste voorschriften. Zowel op de bouwplaats als voor binnenwerk, zodat het werk voor iedereen op een veilige manier kan doorgaan.

Augustus 2020

De Groep leidt structureel leerlingen op. Het onderhouden van objecten is een afwisselend vak met uitdagingen en prachtige doorgroeimogelijkheden. We beschermen voor honderden miljarden aan onroerend goed, waardoor het beroep van onderhoudsprofessional een interessant vak is. De Groep leidt schilders, betonreparateurs en timmerlieden op.

Hoog tijd om het vak meer waarde te geven.

Gemiddeld is zo’n 20% van ons personeel leerling. Omdat we het belangrijk vinden dat jongeren tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot een volwaardige professional, hebben we hiervoor bewust een beleid ontwikkeld. Daarvoor werken we nauw samen met het SBB. Het SBB erkent en ondersteunt de leerbedrijven die mbo-leerlingen een stage of leerbaan aan willen bieden.

In het Magazine van OnderhoudNL zijn we gezamenlijk geïnterviewd over het succes van deze samenwerking.

Juli 2020

De Groep breidt haar wagenpark uit met Volkswagen Crafters. Voor de afdeling beton kiest De Groep voor deze veelzijdige bedrijfswagen vanwege de beste belaadbaarheid in zijn soort. Daardoor is er meer ruimte voor al het materieel dat nodig is voor de werkzaamheden ter plaatse. Efficiency en energiezuinigheid gaan in deze auto’s samen met de nieuwste technologie

Juni 2020

De Groep RGVO is opnieuw getoetst voor het VGO keur. Het VGO-keur is een onafhankelijk keurmerk dat u als opdrachtgever zekerheid biedt. Het VGO keur garandeert  de technische- en organisatorische kwaliteit van onze organisatie, maar het keurmerk waarborgt ook de financiële gezondheid en stabiliteit van De Groep RGVO. Wij zijn er trots op dat we weer aan alle eisen en voorwaarden van het VGO keurmerk voldoen. Wij kunnen veel beloven, maar nu weet u als opdrachtgever ook zeker dat u zaken doet met een integere partner.

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - VGO-keurmerk
Maart 2020

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn al onze medewerkers geïnformeerd over het advies van RIVM. Onze vaklieden en het kantoorpersoneel volgen de adviezen en houden zich aan de instructies van het protocol samen veilig doorwerken. Ook tijdens de lunch en het werkoverleg wordt de 1,5 meter regel nauwgezet gevolgd.

Januari 2020

Ons renovatieproject van de balkonvloeren van twee vleugels van een appartementencomplex in Den Haag, is afgerond.  Om de balkons te verduurzamen én waterkerend te maken is het Triflex BIS BTS systeem gebruikt. Dit levert een strak resultaat op, passend bij de architectuurelementen van het gebouw. De opdrachtgever en bewoners zijn positief over de nieuwe uitstraling. De samenwerking met ons team was uitstekend. De opdrachtgever heeft deze foto gemaakt ter herinnering aan een bijzonder geslaagd project.