Actueel

Mei 2024

Wegens Tweede Pinksterdag is De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud maandag 20 mei aanstaande gesloten. Vanaf dinsdag staan wij weer voor u klaar en zijn onze normale openingstijden weer van kracht.

We wensen iedereen een fijn, lang weekend toe.

 

Mei 2024

Wegens Hemelvaart is De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud B.V. donderdag 9 en vrijdag 10 mei gesloten. Vanaf maandag 13 mei staan wij weer voor u klaar.

Wij wensen u een fijne Hemelvaartsdag toe.

 

April 2024

De karakteristieke spijlen van het hekwerk op de bovenste verdieping van dit prachtige, monumentale pand aan de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam waren noodzakelijk aan vervanging toe. Vanwege de hoeveelheid houtrot was het hek niet meer te redden, dus hebben onze professionals de spijlen nagemaakt en in elkaar gezet. Dit hekwerk bewijst dat onze vakmannen hun werk goed verstaan en met passie en plezier uitvoeren.

 

De bedrijvenhouders van de in dit pand gevestigde bedrijven kunnen de aankomende jaren weer volop van het balkon genieten.

 

April 2024

Het is vandaag Secretaressedag!

Secretaressedag is sinds 20 april 1989 een officiële feestdag in Nederland. Dat zijn al 35 gevierde secretaressedagen! Het is goed dat zulke dagen gevierd worden, maar voor ons is het niet meer dan logisch. We hebben onze vrouwelijke collega’s dan ook verrast met een mooie bos rozen.

Meiden, bedankt! We waarderen jullie inzet.

 

April 2024

Iedereen heeft recht op een mooie woonomgeving.
Een leuke opdracht met andere klanten; te weten de bewoners van de stal op de Kinderboerderij te Alphen aan den Rijn. In opdracht van Gemeente Alphen aan den Rijn hebben we de stal flink mogen opknappen.

Na een grondige reiniging zijn de staldeuren verwijderd, is het houtrot gesaneerd, is er een nieuwe metselwerk borstwering opgetrokken en zijn er nieuwe rabatdelen in stijl van de stal aangebracht. Natuurlijk is er gedacht aan de veiligheid en welzijn van de bewoners, want de boerderij was geopend en de bezoekers en boerderijdieren liepen rond over het terrein.

De bewoners en bezoekers van de boerderij kunnen weer van de mooie stal en kinderboerderij genieten.

Maart 2024

Elk kwartaal rijken wij een prijs uit aan één van onze teams m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu (VGM genoemd). Deze week werden schilderteamleider Pascal en zijn teamgenoten verrast met appelgebak van de lokale verse bakker. Zij hebben mooie scores op dit gebied behaald en zijn daarom het winnende team van het eerste kwartaal van 2024 geworden.

Mannen, dank voor jullie inzet en geniet van de lekkernij.

Maart 2024

In verband met Goede Vrijdag en 2e paasdag is De Groep RGVO B.V. van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april gesloten. Vanaf dinsdag 2 april staan wij weer voor u klaar.

Namens het gehele team van De Groep RGVO B.V. fijne paasdagen toegewenst.

Maart 2024

Voordat we een project opleveren, controleren we eerst zelf de werkzaamheden. Dit doen we met zelfontwikkelde formulieren volgens een vast keuringsschema. De teamleider gebruikt hiervoor De Groep’s kwaliteitsregistratieformulieren en sturen de resultaten in via het online formulierenplatform ‘MoreApp’.

Wij geloven in het feit dat Iedere medewerker verantwoordelijkheid wil dragen voor zijn of haar eigen werk. Dat betekent dus ook dat ze verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het werk en dat wordt gecontroleerd. Niet alleen aan het einde van het werk controleren onze medewerkers het geleverde werk. Tijdens het werk worden er projectdagboeken bijgehouden en worden o.a. de werkomstandigheden geregistreerd.

Na elke (tussentijdse) interne keuring worden de resultaten in het team geëvalueerd en verbeterpunten worden genoteerd. Geen scheve gezichten; kwaliteitbeheersing moet vooral leuk zijn en van fouten moet je leren

Hiermee houden wij de regie in handen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan tijdens het werk en een oplevering.

Maart 2024

We zitten nu iets meer dan een week in ons nieuwe, mooie kantoor aan de Koperweg 19 in Alphen aan den Rijn. Bij een verhuizing komt veel kijken, maar het geeft ook nieuwe energie. Het is nog even wennen, maar wat zijn wij blij met dit mooie pand

Onze dank gaat uit naar onze medewerkers, maar zeker ook naar de verhuizers van Passies Internationale Verhuisbedrijven. Met elkaar hebben we binnen 2 werkdagen alles verhuisd en ervoor gezorgd dat alles weer up and running is. Wat een staaltje teamwork 💪

Ben je in de buurt? Kom dan langs voor een kopje koffie. We laten onze nieuwe werkplekken graag zien.

Maart 2024

De Groep RGVO BV gaat verhuizen!

Ons mooie kantoor aan de Energieweg in Alphen aan den Rijn moet plaatsmaken voor nieuwbouwwoningen, dus gaan wij deze week verhuizen. Bij een verhuizing komt veel kijken en daarom zijn wij vandaag en morgen telefonisch minder goed bereikbaar.

Heeft u ons nodig, dan kunt u een email sturen naar info@de-groep.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Via onze pagina houden wij u op de hoogte van de verhuizing. Houd daarom de pagina goed in de gaten.

Wij danken u voor het begrip en wensen u een goede dag toe.

Februari 2024

De Saffiergroep biedt op meerdere gebieden gespecialiseerde zorg en ondersteuning aan ouderen in regio Den Haag. In totaal hebben zij tien woonzorglocaties, waar De Groep RGVO BV als een van de vaste partners de studio’s en appartementen onderhoudt.

Wanneer een studio of appartement leeg komt te staan, gaat ons team aan de slag. Zij zorgen ervoor dat de studio’s en appartementen weer worden behangen en geschilderd. Daarna komt de volgende partij voor de vloeren en de gordijnen. Zo worden de studio’s en appartementen in korte tijd geheel opgefrist voor nieuwe bewoners. Doordat er een vast team ingezet wordt, waarborgen we de kwaliteit en blijft het contact tussen de uitvoerder en opdrachtgever laagdrempelig.

Naast het periodiek opknappen van de studio’s en appartementen voeren onze specialisten ook regelmatig groot onderhoud uit aan de woonzorglocaties van De Saffiergroep. Zo worden de gangen, trappenhuizen, algemene ruimtes en buitenzijden op aanvraag ook geschilderd en bijgehouden.

Samen zorgen we dat iedere bewoner zich thuis kan voelen.

Februari 2024

De Groep RGVO B.V. groeit dus moesten er nieuwe werkbussen komen. De levertijd voor de bussen was extreem lang, dus het was even behelpen voor onze mannen, maar gelukkig werden vorige week de eerste bussen geleverd.

De laatste bussen ontvangen we aan het einde van de maand. Dan zijn al onze teamleiders weer voorzien van een eigen werkbus zodat zij hun hele team gezamenlijk naar de klus kunnen rijden. De bussen zijn geheel in eigen stijl bestickerd en afgewerkt. De berijders hebben de bussen in ontvangst genomen en rijden er al heel tevreden mee rond.

Als je ons ziet rijden, zwaai je dan even?

Februari 2024

In opdracht van Woningbedrijf Velsen is De Groep RGVO BV dit jaar gestart met het onderhoud aan één van de appartementencomplexen aan de Bellatrixstraat in IJmuiden. De werkzaamheden bestaan uit reinigingswerk, glaswerk, beton- en vloertechniek en schilderwerk voor zowel de binnen- als buitenzijde.

Vanwege de wintertijd zijn we gestart met de werkzaamheden aan de binnenzijde. Onze professionals kunnen dan tijdens de kou binnen werken en wij waarborgen tegelijkertijd de continuïteit van het werk. De werkzaamheden aan de binnenkant bestaan uit het schilderen van de binnenwanden, het schilderen van de brievenbussen in de entree, en het schilderen van de deur- en raamkozijnen aan de binnenzijde. Kortom, het hele trappenhuis wordt aangepakt.

De kunststof beplatingen aan de buitenzijde van het pand zijn toe aan een intensieve reinigingsbeurt. Na het reinigen wordt de buitenzijde energetisch verbeterd, zodat het geheel in één keer een esthetische upgrade krijgt en de duurzaamheid wordt verbeterd.

Het werk duurt een aantal maanden en wij houden u tussentijds op de hoogte van de vorderingen. Houd daarom onze pagina goed in de gaten!

Februari 2024

De Prefab trappen in het trappenhuis van dit mooie, recent gebouwde wooncomplex aan de Hooftstraat te Alphen aan den Rijn, waren te glad en niet meer te reinigen. De wens van de opdrachtgever was een veilig en een fraaie trapafwerking die past bij de luxe uitstraling van het woonpand.

Om dit doel te bereiken hebben onze betonspecialisten de trappen intensief voorbehandeld en vervolgens behandeld met een slijtvast en goed te reinigen antislip afwerkingssysteem. 

Het resultaat mag er zijn!

Januari 2024

Een deel van het dak van één van de prachtige nieuwbouwpanden aan de Boomsluiterskade in Den Haag was zodanig aangetast, dat er een lekkage ontstaan is. Met dit regenachtige weer moeten zulke situaties zo snel mogelijk in orde gemaakt worden, dus kregen wij de opdracht van VvE Boomsluiterskade om onder begeleiding van SDZ Group dit probleem met spoed te verhelpen.

De gemetselde kantelen op de hoeken van het gebouw, die kenmerkend zijn voor de uitstraling, veroorzaakten lekkage. Evenals de vele zink- en looddetails. Zowel het metselwerk als het zink en lood is vervangen, zodat het pand weer voor jaren beschermd is tegen weersinvloeden.

De bewoners zitten de winter weer warm en droog en het dak kan er weer jaren tegen.

Januari 2024

Medio 2023 is De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud B.V. gestart met dit project aan de Eridanusstraat in IJmuiden. Dit project bestond uit reinigingswerk, houtrotherstel, schilderwerk en het vervangen van de huidige neuslatten. De woningen zijn voorafgaand de schilderwerkzaamheden volledig gereinigd.

Tijdens het houtrotherstel zijn de neuslatten vervangen door nieuwe van Ventistone. Het gebruik van Ventistone verduurzaamt de woningen en geeft de woningen een verjongingskuur. Daarnaast verleng je met het gebruik van Ventistone de onderhoudsinterval; het risico op houtrot of verfgebreken is bij dit materiaal minimaal.

Om de bewoners zo min mogelijk te storen, is er gebruik gemaakt van een doorloopsteiger met overkapping. Zo hoefden de bewoners niet thuis te zijn om toegang te verlenen naar de tuinen. Door de overkapte steiger hebben wij ook tijdens de vele regen van de afgelopen tijd de continuïteit kunnen waarborgen. Een fijne manier van werken voor zowel bewoners als onze vaklieden.

Dit project is in december 2023 opgeleverd.

Januari 2024

Namens alle medewerkers van De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud B.V. wensen wij u een mooi nieuwjaar toe.

Ons kantoorpersoneel heeft hun eerste werkweek van 2024 er weer op zitten. Vanaf volgende week starten onze buitendienstmedewerkers de projecten ook op en kunt u onze bussen weer in de straten zien rijden.

We gaan ervan uit dat ook 2024 een mooi, gezond en productief jaar wordt en we kijken uit naar weer een mooie samenwerking.

December

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat wij vanaf 22 december 2022 er even tussenuit zijn. Vanaf maandag 8 januari 2024 staan wij weer voor u klaar en zijn onze normale openingstijden van kracht. Wij bedanken iedereen voor de prettige samenwerking en het vertrouwen en zien u graag in het nieuwe jaar weer terug.

Fijne feestdagen en een gezond 2024 toegewenst!

 

 

 

December

Elk kwartaal reiken wij een prijs uit aan één van onze teams m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu (VGM genoemd). Dit kwartaal heeft schilderteamleider Rob samen met zijn teamgenoten de hoogste score op dit gebied behaald. Rob en zijn teamgenoten kregen om te vieren dat zij het winnende team van Q4 zijn geworden van de projectleider een lekkere traktatie.

Rob, bedankt voor de inzet en geniet samen met je collega’s van het gebak!

 

 

 

December

De brandweer in Boskoop heeft ons opdracht gegeven om de buitenzijde van hun gebouw onder handen te nemen. Het pand wordt voorzien van een nieuw verfsysteem. Voordat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, wordt de buitenschil van het gebouw eerst gereinigd door onze vaklieden.

Dit is een bijzondere klus, tenslotte komen onze professionals niet dagelijks bij de brandweer. Zij ervaren nu hoe het er bij hen aan toe gaat en dat is heel interessant om mee te maken. Zo hebben ze gezien hoe snel een brandweer uitrukt bij een melding, maar ook hoe de brandweer omgaat met moeilijke situaties en hoe de collega’s voor elkaar klaar staan. Zoiets zet je toch weer met beide benen op de grond.

Dit project wordt volgende week opgeleverd. De brandweer heeft dan weer een net pand dat er jaren tegen kan en onze medewerkers zijn een ervaring rijker.

 

 

 

November

De terrassen en galerijen van dit mooie, jonge woonpand aan de Lindehof in Hazerswoude-Dorp zijn getransformeerd. In opdracht van Habeko Wonen hebben onze vaklieden van de afdeling beton weer een fraaie en veilige loopstraat gecreëerd op de te gladde terrastegels van dit wooncomplex.

Voordat onze betonprofessionals met de werkzaamheden konden starten, is de looproute afgeplakt en uitgestippeld en zijn de terrassen en galerij gereinigd. Na het reinigen zijn de tegels binnen de bestemde looproute geslepen en is er een Triflex BAS antislip-systeem aangebracht met gekleurd Granucol-zand. Er is gekozen voor een andere kleur, zodat de bewoners goed kunnen zien waar de antislip-laag in de tegels is verwerkt en daardoor een veiligere oversteek kunnen maken. Daarnaast staan deze kleuren prachtig in contrast met de andere kleuren van het pand, zoals de voordeuren en kozijnen en de galerijhekken.

De opdrachtgever en bewoners zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen nog een lange tijd veilig gebruik maken van de buitenomgeving.

 

 

 

Oktober

Met trots brengen wij u op hoogte van onze samenwerking met Q-Park Nederland en Shell, waarbij wij de Q-Park parkeergarage ‘Centrum Den Haag Veerkade’ ombouwen tot een MobilityHub.

Een MobilityHub is een locatie waar meerdere mobiliteiten samenkomen; u kunt hier bijvoorbeeld uw auto parkeren om op te laden en overstappen op een stads- of elektrische fiets om uw tocht voort te zetten. U kunt ook, terwijl de auto oplaadt, uzelf opladen met een kop koffie, een snack of een broodje. Zoveel activiteiten en extra’s rondom parkeren, dat is een hele nieuwe ontwikkeling.  

De ruwbouw van de parkeergarage is door De Groep uitgevoerd en afgerond. Eind deze maand vindt de opening van deze eerste MobilityHub plaats.

Houd ons account en die van Q-Park goed in de gaten voor meer informatie over de MobilityHub en de officiële opening.

 

 

 

Oktober

Wat een metamorfose weer!

De antislip-laag op de vloeren van de galerijen en trappen van dit wooncomplex aan de Schoolstraat in Wassenaar was aan vervanging toe. Aan ons de taak om de vloeren en trappen weer in oude staat te herstellen. We gebruikten voor het herstel van de vloeren de Profloor R- en de Finish-producten van Triflex.

Nadat de vloeren een nieuwe antislip-laag hadden gekregen, hebben we de banden van de galerij gesausd en van een nieuwe kleur voorzien en zijn alle kieren en gaten gekit en afgewerkt . Dit project is vorige maand opgeleverd en de bewoners zijn nog steeds heel tevreden met de nieuwe uitstraling van de trappen.

 

 

 

September

Aan ons de eer om het totale onderhoud van dit grote pand aan de Pauwhof in Rijswijk te realiseren. De werkzaamheden bestonden uit buitenschilderwerk, glaswerk, trap- en vloerafwerking en een groot deel aan houtrot.

Bijna elk houten onderdeel van dit woonpand was door houtrot aangetast; denk hierbij aan de kozijnen en deuren e.d. Houtrot is een veelvoorkomend probleem wat snel verholpen moet worden. Als houtrot de vrije gang gaat, dan vergroot de kans op lekkages en vocht- en tochtproblematiek. Voor eigenaar Vidomes dus genoeg redenen om het pand door ons op te laten knappen en de kapotte onderdelen te laten herstellen.

De werkzaamheden hebben in totaal zo’n 8 maanden geduurd. Dit vergde een goede communicatie maar ook samenwerking met bewoners, leveranciers en medewerkers. De woningen zijn vorige week opgeleverd en de bewoners en Vidomes kunnen weer trots zijn op de uitstraling van hun woningen en een warme winter zonder tocht en vocht beleven.

 

 

 

September

Elk kwartaal reiken wij een prijs uit aan één van onze teams m.b.t. veiligheid, gezondheid en milieu (VGM genoemd). Dit kwartaal heeft schilderteamleider Jamal samen met zijn teamgenoten de hoogste score op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu behaald op de projecten. Jamal en zijn teamgenoten kregen van de projectleider een lekkere traktatie om te vieren dat zij het winnende team van Q3 zijn geworden.

Jamal, bedankt voor de inzet en geniet samen met je collega’s van de aardbeienslof!

 

 

 

Augustus

Met droefenis hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare en bevlogen collega Bert Mik.

Bij Bert werd enige tijd geleden een ernstige ziekte geconstateerd. Vanaf dat moment heeft hij besloten om nog volop het leven te vieren zo lang als het duurde, en we kunnen stellen dat hij dat gedaan heeft! Zo was hij een maand geleden nog op onze zomerborrel en dat hebben we zeer op prijs gesteld. Het is nauwelijks te beseffen dat Bert nu niet meer onder ons is.

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe.

Lieve Bert, voorgoed uit ons midden maar nooit uit het hart.

 

 

 

Juli

De galerijvloeren van appartementencomplex Velserhooft in Santpoort-Noord, worden momenteel door ons onder handen genomen. Er waren verschillende betonschades en -scheurvormingen ontstaan en hierdoor waren meerdere galerijen niet goed meer te betreden. Er wonen in dit wooncomplex meerdere ouderen, dus is het van groot belang dat de galerijvloeren toegankelijk en veilig blijven.

Voorafgaand de betonwerkzaamheden zijn de hemelwaterafvoeren ingekort en zijn de galerijvloeren van alle etages gereinigd en geschuurd. Na het schuren zijn alle betonreparaties uitgevoerd. Momenteel worden de dilataties van de galerijvloeren voorzien van een Triflex R230 membraamafdichting. Als laatst brengen we een Triflex BAS-antislip afwerking aan. Medio augustus zijn we klaar en kunnen de bewoners de etages weer veilig betreden.

 

 

 

Juni

Wat zijn wij trots op ze! Onze tweedejaarsstudenten zijn geslaagd. Zij studeerden aan het Nimeto in Utrecht en volgenden de opleiding ‘Vastgoedregisseur en – uitvoerder’ op niveau 4. Het was niet altijd even makkelijk voor hen, maar het is ze gelukt!

Wat een doorzettingsvermogen hebben zij de afgelopen twee jaar gehad, en laten zien. Deze kanjers zijn in het najaar van 2021 begonnen met de studie en gingen elke dinsdag naast hun werk naar school. Doe het ze maar eens na.

Nu zijn ze student-af en een diploma rijker.

Heren, namens alle collega’s van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma. En nu lekker genieten van de welverdiende zomermaanden!

 

 

 

Juni

Een deel van de inrit en twee parkeervakken van Parkeergarage Luifelbaan in Wassenaar waren aan onderhoud toe. De antislip-laag was versleten, waardoor de kans op doorglijden en ongelukken groter werd. Opdrachtgever VvE Luifelbaan in Wassenaar heeft ons gevraagd de inrit en parkeervakken te behandelen met een Triflex PMMA afwerkingssysteem. Hiermee wordt de antislip-laag weer hersteld en wordt dit deel van de parkeergarage verduurzaamd. Na het toepassen van het afwerkingssysteem, hebben onze professionals nieuwe wegmarkeringen geplaatst.

De parkeergarage bleef gedurende de werkzaamheden open. Doordat dit Triflex systeem binnen aanzienlijke tijd droog was, hoefden de te behandelen parkeervakken en rijbaandelen maar kort buiten gebruik te worden gesteld. De inrit en parkeervakken zien er weer uit als nieuw en kunnen er weer jaren tegen.

 

 

 

Juni

Deze woningen in Culemborg zijn tot en met eind oktober onder handen bij ons. Tijdens dit langdurige project worden de woningen verduurzaamd, renoveren wij de balkons en voeren we werkzaamheden uit aan de gevels.
Het werk bestaat uit het vervangen van de aansluitvoegen van de dakranden, het vervangen van de voegwerken van o.a. de raamdorpelstenen en het vervangen van de dilataties. Daarnaast vernieuwen wij de hemelwaterafvoeren en worden de schoorsteen afdekplaten verwisseld met een Econox Renobox ommanteling. Op de balkons worden nieuwe RVS hekken geplaatst, behandelen we de balkonvloeren met een BTS- en BFS-systeem van Triflex en worden de balkonkasten van ventilatieroosters voorzien.
Het eindresultaat laat nog even op zich wachten, maar zullen we in oktober met u delen.

 

 

 

Mei

De Vereniging van Eigenaren van dit prachtige wooncomplex direct aan het Braassemermeer hebben ons via gevraagd om het onderhoud aan het complex uit te voeren. De eerste fase bestaat uit het behandelen van de balkons en betonconstructie op de tweede verdieping en het volledige schilderwerk van de 2 penthouses ; De eerste fase is bijna afgerond. Op het fotomoment behandelen onze betonprofessionals de balkonvloeren met het waterkerende Triflex-systeem. Tijdens de volgende fase zullen wij hetzelfde Triflex-systeem aanbrengen op de balkonvloeren van de eerste etage en  wordt de galerijzijde verduurzaamd.

Houd u hiervoor onze pagina goed in de gaten, deze fase zullen wij ook met u delen.

 

 

 

Mei

De twee appartementencomplexen gelegen aan de Pruylenborg in Zwijndrecht waren aan onderhoud toe. Een deel van de bewoners had last van een hevige lekkage. De lekkage had de vrije loop, waardoor meerdere woningen werden getroffen. Wij werden door Partners in Techniek Beheer gevraagd het noodzakelijke onderhoud met spoed uit te voeren en de lekkage te onderzoeken. Onze betonspecialisten hebben de panden onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat o.a. de aansluitvoegen tussen de kozijnen en de gevelpanelen niet meer waterdicht waren. In combinatie met beschadigde onderdelen, zorgde dit voor veel wateroverlast voor de bewoners. De betonnen onderdelen zijn door ons behandeld en gerepareerd, we hebben de aansluitvoegen gedicht en ook nog een aantal aansluitvoegen vervangen. De lekkage is verholpen en de bewoners en Partners in Techniek Beheer zijn uiterst tevreden.

 

 

 

Mei

Elk kwartaal reiken wij een prijs uit aan het team wat het best gescoord heeft op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu; VGM genoemd. Dit kwartaal heeft schilderteamleider Vincent met zijn teamgenoten de beste score op dit gebied neergezet. Naast zijn inzet als teamleider leidt Vincent momenteel ook nog twee Nimeto stagiaires op tot schilder. Wij zijn dus dubbel zo trots op hem en dat belonen wij graag. Samen met zijn teamgenoten werd hij in de keet verrast met gebak.

Vincent, nogmaals bedankt voor je inzet en geniet samen met jouw team van de welverdiende taartjes!

 

 

 

April

Wij zijn morgen in verband met Koningsdag afwezig. Vrijdag 28 april staan wij weer tussen 08:30 uur en 17:00 uur voor u klaar.

Namens alle medewerkers van De Groep RGVO B.V. een hele fijne Koningsdag toegewenst!

 

 

 

April

Medio oktober 2022 zijn wij in opdracht van Dunavie gestart met werkzaamheden aan woonflat ‘Molenburgh’ aan de Zonnebloemstraat en Hyacintstraat in Katwijk. Dit grote onderhoudsproject bestond uit verschillende soorten schilder- en reinigingswerk, houtrotreparaties en het plaatsen van dilatatievoegen. Vanwege het slechte najaarsweer, hebben wij de klus in twee fases uitgevoerd. Ondanks het slechte weer, was het een leuk project om aan te werken. De werkzaamheden waren divers, de samenwerking met verfleverancier Sikkens Center van Eijk verliep vlekkeloos en alle bewoners hebben medewerking verleend waar nodig. Dit complex heeft meer dan 95 woningen. Dat betekent dat de overlast minimaal moet zijn. Door verschillende bereikbaarheidsmethodes in te zetten, zoals vaste steigers, rolsteigers en hoogwerkers, konden wij te allen tijde op de balkons en galerijen terecht, zonder dat de bewoners hiervoor thuis hoefden te zijn. Het wooncomplex ziet er prachtig uit en de bewoners kunnen weer genieten van het aanzicht van hun woningen.

 

 

 

April

Wij krijgen steeds meer opdrachten vanuit Q-Park Nederland om de parkeergarages te vernieuwen en te herstellen. En wat zijn dit fijne klussen! Onze professionals werken overdekt, pauzeren in een warme omgeving en kunnen gebruik maken van een schoon toilet. Daarnaast hebben we geen last van achterstand vanwege weersomstandigheden, wat voor zowel ons als de opdrachtgever fijn is. Zo ook bij dit project aan Parkeergarage Zuidplein in Rotterdam. De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van de beschadigde betonnen onderdelen, zoals de wanden en vloeren en het verhogen van de kolomvoeten. Daarnaast wordt er een Inducoat vloersysteem aangebracht en belijnen we de parkeervakken opnieuw. De garage is gedurende het project 24/7 toegankelijk. Vanwege de goede communicatie met de bezoekers en de opdrachtgever verloopt het project vlekkeloos en dat maakt ons werk een stuk gemakkelijker.

 

 

 

April

Pasen is weer aangebroken. Het grote chocolade-ei dat wij van ProCoatings ontvingen ook! De Groep RGVO B.V. is vanaf vrijdag 7 april tot en met maandag 10 april gesloten wegens het paasweekend. Dinsdag 11 april staan wij op werkdagen weer van 08:30 uur tot 17:00 uur voor u klaar.

Namens alle medewerkers van De Groep RGVO B.V. hele fijne paasdagen toegewenst.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Pasen 2023
Maart

We voeren steeds meer projecten voor Q-Park Nederland uit. Veel van deze projecten worden in dezelfde periode uitgevoerd. Zo blijft de onderhoudscyclus helder en overzichtelijk. We hebben zojuist de Q-Park parkeergarage New Babylon in Den Haag opgeleverd. Deze garage heeft maar liefst 1248 parkeerplaatsen! Dat is een groot parkeeroppervlak om te herstellen, maar daar draaien onze professionals hun handen niet voor om. De werkzaamheden bestond uit het coaten van de vloervelden, inritten en rijbanen. Afsluitend zijn de stalen damwanden, de betonwanden en de entreepuien geschilderd. De garage bleef tijdens de werkzaamheden gewoon open voor bezoekers, dus publieke veiligheid en bereikbaarheid viel ook onder de verantwoordelijkheid van onze mensen. Maar het is gelukt! De parkeergarage is weer in volle glorie hersteld en kan er weer jaren tegen.

 

 

 

Maart

De galerijvlonders van complex ’t Carre in Heemstede waren aan vervanging toe. Vanwege slijtage van de vlonders en een niet meer werkende anti-sliplaag, waren de galerijen niet goed meer te betreden. We hebben op de galerijen van de 1e t/m de 3e verdieping de oude vlonders verwijderd, de galerijen gereinigd en daarna nieuwe vlonders gelegd. De vlonders zijn ook afgewerkt met een nieuw WAS-systeem van Triflex. De bewoners kunnen weer zonder risico over de galerijen lopen en deze zien er weer als nieuw uit!

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - 't Carre Heemstede
Februari

Bij De Groep staat veilig werken voorop. Wij toetsen dagelijks hoe onze teamleiders zorgen voor een veilige en gezonde werkplek en hun inzet op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu belonen we dan ook graag. Elk kwartaal reiken wij een prijs uit aan het winnende team van het kwartaal. Dit kwartaal heeft schilderteamleider Brian de VGM-kwartaalprijs gewonnen. Hij werd samen met zijn teamgenoten door de projectleider verrast met een traktatie. Brian, bedankt voor je inzet en geniet met je collega’s van de Bossche bollen!

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Brian Schouten winnaar VGM Q4-2022
Februari

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om dat te kunnen waarborgen, worden alle medewerkers jaarlijks getraind en bijgeschoold. Om bij iedereen de kennis weer op te frissen, hebben wij meerdere teams naar een tweedaagse hoogwerker-training gestuurd. Tijdens de training zijn zij bijgeschoold over de nieuwe wetten en regelgeving m.b.t. omgang met hoogwerkers en hebben zij een praktijkgedeelte gevolgd. Alle kandidaten zijn geslaagd voor de training en hebben hun certificaat in ontvangst mogen nemen.

 

 

 

Februari

Momenteel zijn wij de vijver op het parkeerdek van Parkeergarage Laakhaven (Megastores Den Haag) aan het leeghalen, omdat er een lekkage is geconstateerd. De lekkage is vermoedelijk van de damwanden van de vijver afkomstig. Voordat we met de herstelwerkzaamheden kunnen starten, moet het slib worden verwijderd. Daarna krijgt de vijver nog een reinigingsbeurt en kunnen we starten met het herstellen van de betonnen onderdelen. We hebben de vijver afgezet met afzethekken, zodat de vijver niet toegankelijk is en er ook geen ongelukken kunnen gebeuren. Wij zullen het hele proces met u delen, houdt u hiervoor onze pagina in de gaten.

 

 

 

Februari

Afgelopen woensdag hebben onze betonprofessionals weer een interessante en leerzame training aan de Triflex Academy bijgewoond. Deze keer gingen de dames van de afdeling werkvoorbereiding ook mee, zodat ook zij praktijkkennis op konden doen van de Triflex werkwijze en producten. Het was een leerzame en gezellige dag, waarbij alle kandidaten zijn geslaagd voor het themacertificaat ‘Balkons & Galerijen niveau 3’.
Wij bedanken Triflex BV weer voor de goede zorgen en de leerzame training.

 

 

 

Januari

De eerste maand van 2023 is alweer bijna voorbij. Twee weken geleden is het kantoorpersoneel weer begonnen na een welverdiende tweeweekse vakantie. Vorige week is de buitendienst ook weer begonnen. Je ziet onze bussen dus weer door de straten rijden.

Voor dit jaar staan er weer mooie en uitdagende projecten op de planning. Er staan ook nieuwe vacatures open onder ‘Werken bij’. Solliciteren kan via het invulformulier onder aan de pagina. Wij ontvangen graag een CV en motivatiebrief. Na ontvangst van deze documenten wordt er contact opgenomen.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Kerstvakantie/winterstop 2021
December 2022

De feestdagen staan weer voor de deur. Dat betekent dat wij vanaf 23 december 2022 er even tussenuit zijn. Vanaf maandag 9 januari 2023 staan wij weer voor u klaar en zijn onze normale openingstijden van kracht. Wij bedanken iedereen voor de prettige samenwerking en het vertrouwen en zien u graag in het nieuwe jaar weer terug.

Fijne feestdagen en een gezond 2023 toegewenst!

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Kerstvakantie/winterstop 2021
December 2022

De In opdracht van Domus Magnus hebben wij bij Woonzorglocatie St. Jozefpaviljoen, de trap naar de personeelsingang aangepakt. De trap was zodanig beschadigd, dat deze niet meer toegankelijk was. Onze professionele #betonreparateurs hebben de trap kaal gemaakt, het beton gesaneerd en de trap tot een strakke en kantige trap omgetoverd. Daarna is de trap met verschillende Triflex BV systemen behandeld, waaronder een antislip-systeem. Het zorgpersoneel kan de personeelsingang weer probleemloos bereiken.

 

 

 

December 2022

De eerste fase van het onderhoud aan het hoofdkantoor van kledingketen ZARA hebben we in september afgerond. In de tweede fase stond het gevelonderhoud op de planning. De afgelopen periode zijn we dan ook druk bezig geweest met deze fase, zodat het werk nog vóór Black Friday uitgevoerd kon worden. Tijdens het onderhoud werd de gevel gereinigd en geschilderd. Ook  werden het glas en het beton gerepareerd. De winkel was gedurende deze periode gewoon open. De communicatie met ZARA, de medewerkers en het winkelend publiek verliep prettig, waardoor het onderhoud overlastvrij uitgevoerd kon worden. Het pand ziet er weer als nieuw uit en kan er weer jaren tegen.

 

 

 

December 2022

In opdracht van Habeko Wonen is er onderhoud uitgevoerd aan dit mooie appartementencomplex in Benthuizen. We hebben de houten kozijnen, ramen en deuren geschilderd. Voorafgaand aan de schilderbeurt, zijn de kunststof gevelelementen gereinigd en geconserveerd. We hebben zowel de binnen- als buitenkant van het pand onder handen genomen en het resultaat mag er zijn! De bewoners kunnen weer trots zijn op de nieuwe, frisse uitstraling van het pand.

 

 

 

November 2022

Zo nieuw zien we onze objecten niet vaak! Deze woningen in Hazerswoude-dorp zijn in 2016 gebouwd en waren aan de eerste onderhoudscyclus toe. In opdracht van Woningbouwvereniging Habeko wonen hebben onze professionals dit onderhoud uitgevoerd. We hebben de kunststof delen gereinigd en geconserveerd en de kozijnen en deuren geschilderd. Nu zien de woningen er weer uit alsof ze net opgeleverd zijn. Als we de onderhoudscycli aanhouden, blijven deze woningen voor altijd jong.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - VD Boschstraat Hazerswoude
November 2022

We transformeren steeds meer projecten tot kunstwerken. In opdracht van Domus Magnus hebben we opnieuw een metamorfose gerealiseerd. De vlonder- en kantplanken van dit terras van Woonzorglocatie De Magistraat waren aan vervanging toe. De planken lagen deels los, hadden geen antislip-laag meer en zagen er gewoon niet meer mooi uit. Tijd voor een nieuw terras! Onze professionals hebben de oude terrastegels en -planken verwijderd en afgevoerd, de ondergrond opnieuw behandeld en het terras opnieuw gelegd met hardhouten vlonderplanken. De vlonder kan weer jaren mee en het resultaat mag er zijn.

 

 

 

November 2022

Bert werd samen met zijn teamgenoten door de projectleider verrast met taart. Bert heeft namelijk de VGM prijs van het derde kwartaal gewonnen. VGM staat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Samen met zijn teamgenoten heeft Bert op alle punten een fantastische score neergezet.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - VGM Bert Mik 3e kwartaal
November 2022

Wat waren dit leuke dagen! Op 1 en 2 november hebben wij met een stand op het Go4It initiatief gestaan. Het Go4It initiatief is een tweedaags evenement voor middelbare scholieren van het regulier onderwijs, het Schakelklasonderwijs en het Speciaal onderwijs. In totaal hebben 1253 regionale leerlingen dit evenement bezocht. Tijdens het evenement maken de leerlingen kennis met verschillende branches en kunnen zij meedoen met georganiseerde brancheactiviteiten. Leerlingen enthousiast maken voor het schildersvak doen we natuurlijk graag! Door middel van een actieve schilderactiviteit hebben wij hen kennis laten maken met ons mooie vak. De leerlingen vonden de activiteit heel leuk om te doen en wij vonden het erg leuk om te zien hoe actief en enthousiast zij aan de slag gingen. Wat ons opviel is dat veel meiden de schildersjas aantrokken. Dat vonden wij super stoer, en het geeft ons hoop dat er in de toekomst meer vrouwelijke schilders zullen komen. We hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad en zijn volgend jaar weer van de partij.

 

 

 

Oktober 2022

In opdracht van Zomer VvE Beheer hebben wij wederom een metamorfose gerealiseerd. Het vloerveld van deze trap met hellingbaan was niet meer veilig. Dit kan voor ongevallen zorgen. Wij hebben de trap opnieuw behandeld met een Triflex antislip afwerking. Zoals op de foto’s te zien is, was dit hard nodig. De fietstrap is weer hersteld en de bewoners kunnen met een gerust hart de fietsen uit de bergingen halen.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Den Tollstraat Koudekerk ad Rijn
Oktober 2022

Bij dit project in Koudekerk aan den Rijn worden de dakterrassen aangepakt. We verwijderen de bestaande vloercoating, zodat de ondervloer plaatselijk hersteld kan worden. Hierna wordt er een waterdicht Triflex coatingssysteem aangebracht.

Het weer werkte niet mee, maar dat houdt ons niet tegen om de werkzaamheden uit te voeren! Door onze regenbeschermingszeilen, blijven de terrassen droog. Het ziet er ook nog eens erg leuk uit, al die daken met ons logo er op. Op deze manier loopt het werk geen achterstand op, zodat de bewoners binnen de afgesproken tijd weer van hun terras kunnen genieten.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Den Tollstraat Koudekerk ad Rijn
Oktober 2022

Het tweede en tevens laatste leerjaar van de opleiding MBO-4 Vastgoedregisseur & -uitvoerder aan Nimeto Utrecht is vorige maand van start gegaan. De medewerkers gaan ook dit jaar weer naast hun werk elke dinsdag naar school. Het vorige jaar is zo goed bevallen, dat er dit jaar een nieuwe leerling vanuit De Groep met dezelfde opleiding is begonnen. Met hun actuele kennis en deskundigheid, kunnen wij de processen en het kwaliteitsniveau van De Groep RGVO BV verbeteren en behouden. Wij wensen de leerlingen een fijne schoolperiode toe.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Nimeto
September 2022

Zaterdag de 24e van september vond de uitgestelde 38e editie van het hardloop- en wandelevenement de Halve van Katwijk plaats. De Groep RGVO sponsort dit jaarlijks terugkomende evenement al jaren d.m.v. een vergoeding en hardloopattributen. Wij vinden het belangrijk dat onze regio gezond en sportief blijft. Daarnaast is het ook erg gezellig om samen zo’n marathon te voltooien. Vanuit De Groep RGVO heeft een hardloopteam meegedaan met de 10km lange Businessrun. Tijdens deze uitdagende loop hebben zij de boulevard, het strand en de duinen getrotseerd. Na de wedstrijd werden alle lopers getrakteerd op een heerlijke pastalunch bij strandtent ZAND en is er geproost op de behaalde looptijden. Wij zijn heel trots op ons team. Op naar volgend jaar!

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Nieuwe Groenmarkt Haarlem
September 2022

De eerste fase van dit project in de historische binnenstad van Haarlem is gereed. Het schilderwerk van dit pand aan de Nieuwe Groenmarkt was wel aan vernieuwing toe. Onze vaklieden hebben de deuren en kozijnen een nieuwe uitstraling gegeven, die in stijl is met het monumentale Vincentius-huis ernaast.Dankzij onze productkennis, het verfadvies van Sikkens van Eijk en het steigerwerk van ASC steigers, is dit project vlot verlopen. De voorzijde is klaar en bijna nog mooier dan het monument er naast. We gaan nu verder met fase 2; het achterliggende pand aan de Zoetestraat. Ook hier zal het schilderwerk aangepakt worden. De resultaten delen we binnenkort!

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Nieuwe Groenmarkt Haarlem
September 2022

De werkzaamheden aan de Tesselschadestraat in Hendrik Ido Ambacht zijn in volle gang. Het project bestaat uit balkonrenovatie, betonreparatie en diverse schilderwerken. Op het fotomoment zijn we bezig met betonwerk op de balkons. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de HWA af- en doorvoeren en het voorzien van een Triflex Proterra wapeningsmembraan en een Triflex Profloor RS 3K anti-slijtage laag op de vloervelden. Dankzij de steigers van Van Kleij Steigers & Gevelonderhoud, kunnen wij op de balkons werken zonder dat de bewoners hiervoor thuis hoeven te zijn. We proberen de overlast voor de bewoners altijd zoveel mogelijk te beperken. Door de goede samenwerking met de bewoners, de leveranciers en de partners verloopt dit project heel prettig en kunnen de bewoners straks weer trots zijn op de nieuwe uitstraling van het woonpand.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Tesselschadestraat HIA
September 2022

En weer is er een appartementencomplex in zijn glorie teruggebracht! Dit gebouw in Haarlem was aan onderhoud toe en heeft tegelijkertijd een nieuwe uitstraling gekregen. Zo is het houtrot in de garageboxen gesaneerd en zijn de zij- en voorgevel geschilderd. Na diverse reinigings-, reparatie- en schilderwerkzaamheden oogt het pand weer fris en kan het er weer tegen.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - MJ Gerritzlaan Haarlem
September 2022

Het hoofdkantoor van kledingketen ZARA in Amsterdam was aan onderhoud toe. We zijn bijna klaar met de eerste fase van deze opknapbeurt. In de eerste fase is het dak aangepakt. Zo is de dakgevel gereinigd, zijn de betonnen wanden geschilderd en zijn de stalen onderdelen zoals de kozijnen en het hekwerk op het dak behandeld. In oktober 2022 gaat fase 2 van start. Dan gaan we naar de voorkant van het pand. Het pand ziet er een stuk verzorgder uit en we kunnen niet wachten op het eindresultaat. Ook dat zullen we uiteraard delen.

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - ZARA Kalverstraat Amsterdam
Augustus 2022

Bij dit project in Den Haag was er een steiger nodig om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Deze galerij bevindt zich op de hoogste etage van het wooncomplex, waardoor het opbouwen van de steiger nog een hele klus was. Gelukkig weten wij door onze ervaring dat overal een oplossing voor is. In dit geval werd een rolsteiger geplaatst.

Onze behendige vaklieden hebben samen met de steigerbouwer de steiger in delen op hoogte gekregen en op locatie opgebouwd. Voorbereiding, veiligheid, samenwerking: het hoort allemaal bij ons vak. Dat maakt ons werk juist zo veelzijdig en interessant.

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Tripstraat Den Haag
Augustus 2022

Eerder hebben wij u al geïnformeerd over dit grote project aan De Rooie Buurt in Katwijk, waar in opdracht van Dunavie in 2021 onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Nu De Rooie Buurt weer in volle glorie is teruggebracht en de bewoners alweer een aantal maanden in hun gerenoveerde huizen wonen, heeft Dunavie een rondje door de wijk gemaakt en een leuke vlog gemaakt. In deze vlog vertellen de verschillende samenwerkingspartners en de bewoners waarom dit zo’n bijzondere buurt is, welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en hoe de samenwerking is bevallen. Namens De Groep komen directeur Han Theil en teamleider Kees van Duijn aan het woord.

 

 

Augustus 2022

Dit schitterende verzorgingstehuis in Hilversum was aan onderhoud toe. Het monumentale pand was bij ons in goede handen.

Voordat we met het schilderwerk konden beginnen, werd het houtrot zorgvuldig door onze professionals gesaneerd. Ook het rieten dak van het tuinhuis werd volledig vervangen.

Omdat de bewoners tijdens het gehele project in het verzorgingstehuis verbleven, wilden we de overlast voor hen zoveel mogelijk beperken. Dit vergde een goede planning en communicatie. De bewoners konden de vaklieden op de klus met al hun vragen benaderen en dat zorgde voor rust en vertrouwen voor zowel de opdrachtgever als de bewoners.

Het pand kan er de komende jaren weer tegen! De opdrachtgever, de bewoners en hun gasten kunnen weer volop van het majestueuze pand genieten.

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Sweelincklaan Hilversum
Juli 2022

Vanaf deze week (week 30) tot en met week 32 vindt de bouwvak plaats. Wij sluiten in deze periode niet. Onze vaklieden zullen met vakantie gaan, maar u kunt ervan uitgaan dat de gemaakte projectplanningen niet zullen veranderen. Er is wel een mogelijkheid dat er op bepaalde projecten minder bezetting zal zijn. Ons hoofdkantoor blijft bereikbaar en volgens huidige openingstijden open.

Namens het team van De Groep RGVO een hele fijne vakantie toegewenst.

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Tripstraat Den Haag hoogwerkers
Juli 2022

Op hoogte werken hoort bij ons vak. Bij dit project in Den Haag was er een hoogwerker noodzakelijk en dan is het belangrijk om veilig te werken. We zijn tenslotte trots en zuinig op onze medewerkers. Veiligheid staat in ons werk voorop; iets wat ons 2 sterren VCA certificaat aantoont. Om deze kennis over de veiligheid te behouden worden onze medewerkers jaarlijks opgeleid. Het veilig gebruiken van klimmateriaal en het omgaan met hoogwerkers valt ook onder dit cursusaanbod. Naast de VCA training organiseren we ook elk jaar hoogwerker trainingen zodat iedereen bij De Groep op elk project ingezet kan worden. Dat kwam bij dit project goed van pas!

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Tripstraat Den Haag hoogwerkers
Juli 2022

De technische voorzieningen voor (blok-)verwarming en warmwater van dit pand in Leiderdorp waren zeer verouderd en aan vervanging toe. In 2019 hebben wij de voorzieningen voor warmwater vervangen voor energiezuinige installaties en tien zonnecollectoren op het dak geplaatst. Het verouderde verwarmingssysteem is vervangen voor vijf HR-ketels. Daarna zijn alle isolatiemaatregelen zoals het aanbrengen van dakisolatie en nieuwe dakbedekking, isolatie met RD-waarde 3 aanbrengen aan de buitenzijde van de kopse kanten en het verwijderen en vervangen van asbesthoudende platen voor isolerende platen uitgevoerd. Het resultaat: een verhoging van het wooncomfort en energiezuinigere woningen die twee schalen zijn verbeterd. De bewoners en VvE zijn nu jaren later nog steeds te spreken over de uitgevoerde werkzaamheden en ervaren nog dagelijks de voordelen. Dit zijn de resultaten waar we bij De Groep RGVO voor gaan en staan!

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Merelstraat Leiderdorp
Juli 2022

Dit gehavende balkon is een mooi voorbeeld van de uitdagingen die wij in ons werk af en toe tegenkomen. Gelukkig hebben wij als De Groep professionele betonspecialisten. Zij draaien hun handen hier niet voor om en zorgen ervoor dat dit balkon snel weer in goede staat terug wordt gebracht. Dan kunnen de bewoners weer veilig genieten van de zon op hun balkon.

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Van Collemstraat Haarlem
Juli 2022

In opdracht van de Vereniging tot instandhouding Tuinwijk-Zuid gaat de Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud BV in 2023 voor de 2e maal onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de 86 woningen “Tuinwijk-Zuid” . Wij zijn trots dat wij wederom een bijdrage mogen leveren tot het in stand houden van dit unieke wooncomplex.

Een mijlpaal voor Tuinwijk-Zuid. Het complex bestaat in 2022 alweer 100 jaar! Daar willen we graag aandacht aan besteden. Tuinwijk-Zuid in Haarlem is een uniek wooncomplex uit de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Architect Johannes Bernardus van LOGHEM (1881 – 1940) ontwierp dit prachtige park met woningen voor ‘gewone’ arbeidersgezinnen. In de jaren ’80 van de vorige eeuw dreigde sloop voor een rondweg om Haarlem. Gelukkig zag men in dat zoiets moois bewaard moest blijven en werd Tuinwijk-Zuid een rijksmonument.

Om het 100-jarig bestaan te vieren, is er tot en met 1 oktober een tentoonstelling te bezichtigen in het ABC Architectuurcentrum Haarlem.

Bron foto: www.tuinwijkzuid.nl

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Tuinwijk-Zuid Haarlem
Juni 2022

In opdracht van JWA Beheer is er weer een mooi project aan een wooncomplex in Alphen aan den Rijn afgerond. Zo zijn de hemelwaterdoorvoeren ingekort, opnieuw geboord en op hoogte gesteld. Daarnaast zijn de hemelwaterdoorvoeren voorzien van een loden roosterring en bewapend middels een Triflex ProDetail-membraan, zodat de doorvoeren waterkerend geïntegreerd worden in de vloerafwerking van de 1e t/m 3e verdieping. Voor de vloerafwerking van deze verdiepingen is er een Triflex BFS antislip afwerkingssysteem aangebracht. De bewoners kunnen nu weer voor een langere tijd veilig gebruik maken van de galerijvloeren en het regenwaterprobleem is opgelost. Bewoners blij, dus wij ook!

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Pr. Hendrikstraat galerijvloeren 1
Juni 2022

Een goed begin is het halve werk. Onze werkvoorbereiding zorgt er dan ook altijd voor dat alles tijdens de start van een project goed geregeld is en dat er rekening wordt gehouden met onvoorziene omstandigheden. Dat begint al met het aanvragen van vergunningen voor het wagenpark, vergunningen voor de voorzieningen zoals toiletten en bouwketen en het vinden van een juiste staplek. Daarnaast worden alle betrokken partijen en bewoners op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de bijkomende zaken. Bij dit project in Wassenaar hebben wij het geluk dat er gebruik gemaakt mag worden van de parkeerplaatsen van het wooncomplex. Hierdoor zijn de werkspullen altijd binnen handbereik en kunnen de buitendienstmedewerkers zonder problemen het project doorlopen. Dat maakt ons werk een stuk gemakkelijker en de overlast voor de bewoners wordt hiermee beperkt.

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Ter Weerlaan Wassenaar
Juni 2022

Jasmijn vond haar eerste stageperiode zo leuk, dat zij ook voor haar tweede stage terug is gekomen. Zij heeft 10 weken met hetzelfde team meegelopen en heeft meegewerkt aan veelzijdige projecten. Deze periode heeft Jasmijn gewerkt aan projecten in verschillende verzorgingstehuizen en aan een project in een groot appartementencomplex. Jasmijn maakte weer een leuk filmpje van haar stageperiode bij De Groep, die we ook graag met u delen.

Mei 2022

De twee trappenhuizen van Parkeergarage De Kamp in Haarlem waren nodig aan een opknapbeurt toe. De vloeren, trappen en bordessen waren zodanig beschadigd, dat er een risico was op uitglijden. Deze trappenhuizen worden helaas ook als urinoir gebruikt, waardoor sommige muren doordrongen waren met urineresten. Dat is zonde, maar simpelweg ook heel vies en onhygiënisch. Gelukkig kunnen de trappenhuizen hersteld worden en met bepaalde aanpassingen is ook het urineprobleem verholpen. Zo zijn de vloeren, trappen en bordessen voorzien van een Triflex antislipsysteem, waardoor deze makkelijker schoon zijn te houden. Het risico op uitglijden is hiermee ook verlaagd. Om de reinigbaarheid van de muren en vloeren te verhogen, zijn er sanitaire profielen met afgeronde voeg geplaatst op de aansluitingen van het vloerveld en de muur. Zo kunnen vloeistoffen niet meer in de voegen dringen, maar loopt het via de ronde voeg weg op de vloer. Hiermee zijn de trappenhuizen makkelijker schoon te houden en kunnen de vloeren, trappen, bordessen en muren weer jaren mee.

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Parkeergarage De Kamp Haarlem
Mei 2022

Aan dit wooncomplex in het hart van Rotterdam zijn er afgelopen winter onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in opdracht van J&M VvE Techniek. Wij werkten zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, waarbij het buitenwerk grotendeels overdekt was waardoor het weer geen spelbreker was. Het schilderwerk bestond uit het voorzien van een tweeënhalf laags verfsysteem aan de deuren, wanden en kozijnen van zowel de binnen- als buitenzijde. Daarnaast behandelden we de transparante rabatgevelbeschieting en voerden wij werkzaamheden uit aan de betonnen wanden en grote plantenbakken. Samen met de opdrachtgever is er een planmatig onderhoudsjarenplan opgemaakt. Met de uitgevoerde werkzaamheden is er voor gezorgd dat het wooncomplex zowel technisch als esthetisch weer in orde is en dat het complex er tot en met de volgende onderhoudscyclus weer tegenaan kan.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Oppert Hofdame Rotterdam
Mei 2022

En weer konden we een metamorfose bewerkstelligen!
Tijdens dit project hebben wij in opdracht van Dunavie en in samenwerking met C&M Schilders werkzaamheden uitgevoerd aan de galerijvloeren van een wooncomplex in Katwijk. Zoals op de foto’s te zien is, konden de vloeren wel een opknapbeurt gebruiken. De galerijvloeren van de 1e tot en met de 6e etage zijn behandeld met een Triflex BAS systeem met een antislipafwerking. Door het stroef maken van de vloer, worden val- en glijpartijen voorkomen. Daarnaast wordt de ondergrond tegen slijtage beschermd. Een mooi en onmisbaar systeem met meerdere functies.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Nassaudreef Katwijk
April 2022

In opdracht van Pré Wonen is er RGS-werk uitgevoerd aan 74 huurwoningen in Haarlem. Het werk bestond voornamelijk uit het schilderen van de houten onderdelen zoals de gevelkozijnen en -ramen, de boeilijsten en de voor-, achter- en bergingsdeuren. Deuren vervangen en het herstellen van houtrot was ook onderdeel van de werkzaamheden. De woningen staan er nu weer netjes bij en door de schilderbeurt is de schildercyclus met 7 jaar verlengd.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Barbarossastraat e.o. Haarlem
April 2022

De Groep groeit. Sinds 1948 werken wij dagelijks aan integrale bouw- en onderhoudsvraagstukken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor hun vastgoed. De kwaliteit van ons werk is daarbij hoog en dat wordt door steeds meer opdrachtgevers opgemerkt. Je ziet onze banner dan ook op steeds meer locaties door heel Nederland.

We zijn heel trots op onze mensen en het werk dat ze leveren, en dat mag iedereen weten!

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Bannerfoto trappenhuis
Maart 2022

Dit wooncomplex genaamd De Hofdame staat middenin het hart van Rotterdam. Het appartementencomplex, gevestigd naast de bekende Laurenskerk, bestaat uit 231 gevarieerde appartementen, een parkeergarage, een binnentuin en bedrijfsruimten. Deze woningen zijn, net zoals het uitzicht, van zichzelf al prachtig; De Groep zorgt er voor dat dit pand nog mooier wordt en dat haar schoonheid behouden blijft. Momenteel onderhouden onze schilders- en betonteams de deuren, galerijen en betonnen onderdelen in de binnentuin; het project zal eind deze maand klaar zijn.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Oppert Hofdame Rotterdam
Maart 2022

En weer een metamorfose! Dit keer hebben wij in opdracht van Q-Park de noodtrappenhuizen van het Centrumgarage in Den Haag aangepakt. Zoals op de voor- en na-foto’s te zien is waren de wanden, plafonds en onderzijden van de trappen en bordessen van dit noodtrappenhuis beklad met graffiti. Erg zonde, maar gelukkig wel op te knappen! Naast het reinigings- en schilderwerk van de graffiti, is er ook betonsanering uitgevoerd. De trappenhuizen zijn weer in volle glorie teruggebracht.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Centrumgarage Den Haag Noodtrappenhuizen
Maart 2022

In opdracht van Pré Wonen hebben wij 59 woningen in Beverwijk geschilderd; 1 van de woningen is als proef met het SprayMaster spuitsysteem behandeld. ‘SprayMaster’ is een revolutionair en draagbaar spuitsysteem, waardoor het licht en gemakkelijk in gebruik is. Het was leuk om te zien hoe snel onze schilders deze techniek oppakten en hoe zij hiermee te werk gingen. Het SprayMaster spuitsysteem valt erg in de smaak en zorgt ervoor dat het schilderwerk snel klaar is.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Amerstraat Beverwijk Spraymaster
Februari 2022

Het VGO-keur is een onafhankelijk keurmerk dat u als opdrachtgever zekerheid biedt en de technische- en organisatorische kwaliteit van De Groep RGVO garandeert. Met dit keurmerk bewijst onze organisatie bekwaam te zijn met de processen om RGS-werken uit te kunnen voeren. Het keurmerk waarborgt ook de financiële gezondheid en stabiliteit. Wij zijn voor dit keurmerk opnieuw getoetst en wederom ruimschoots geslaagd. En daar zijn wij trots op. Hiermee garanderen wij dat er aan alle eisen en voorwaarden voldaan is en dat u zaken doet met een integere partner.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - VGO-keurmerk
December 2021

Het jaar is voorbij gevlogen! Dat betekent dat de feestdagen alweer voor de deur staan. Vanaf 24 december zijn wij er even tussenuit, maar vanaf 10 januari 2022 staan we weer voor u klaar. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking in 2021 en zien u graag in 2022 weer terug. Fijne feestdagen en een gezond 2022 toegewenst.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Kerstvakantie/winterstop 2021
December 2021

Wellicht is het u al opgevallen, maar het wooncomplex aan de Diamantstraat in Alphen wordt momenteel flink onder handen genomen door De Groep RGVO. Het werk is nog gaande, maar wat wordt het mooi! De werkzaamheden bestaan o.a. uit het herstellen van betonschades en het afslijpen, het opnieuw coaten en het schilderen van de betonranden. Doordat Skyworks BV hangbakken opgehangen heeft, kunnen wij zelfstandig op de balkons terecht en hoeven de bewoners hiervoor niet thuis te zijn. Dit maakt het project een stuk gemakkelijker.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Make-over Van Anrooystraat 's Gravenzande 2021
December 2021

Een metamorfose! Zo mag dit project gerust genoemd worden. De trap- en galerijvloeren van dit wooncomplex waren namelijk hard aan herstel toe en waren daarom niet meer goed begaanbaar. Dat kan gevaarlijk zijn! In opdracht van Arcade in Naaldwijk hebben we deze onderdelen van het wooncomplex daarom flink onder handen genomen. Wij hebben de trap- en galerijvloeren gesaneerd en waterdicht afgewerkt met een Triflex Systeem, zodat de (toekomstige) bewoners er nog lang en veilig plezier van hebben. Het resultaat is een plaatje zoals je op de voor- en na-foto’s van dit project kunt zien.

 

 

 

 

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - Make-over Van Anrooystraat 's Gravenzande 2021
December 2021

De Groep RGVO leidt als leerbedrijf studenten op tijdens hun stageperiode. Dit semester verwelkomden wij Jasmijn als schilderstagiaire. Jasmijn heeft 10 weken lang fulltime meegelopen met één van onze schilderteams. Zij heeft tijdens deze periode mogen meekijken, meedenken en meewerken aan grote projecten. Jasmijn heeft van deze stageperiode een erg leuk filmpje gemaakt. Jasmijn, enorm bedankt voor jouw inzet en hulp en een fijn schoolsemester toegewenst. We zien je graag weer terug! 

 

 

 

November 2021

Veilig en gezond werken staan voorop bij De Groep RGVO. Daarom reiken wij ieder kwartaal een prijs uit. Voor de prijs van het 3e kwartaal werd Kees van Duijn vanwege zijn bijdrage aan VGWM (veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu) verrast met een taart. Kees en zijn team hebben op alle punten een fantastische score neergezet.

 

 

 

Actueel jubileum
November 2021

In de voorbereidingen van het werk kunnen wij veel beloven, maar de kwaliteit van het werk wordt door onze mensen gemaakt. Dat beseffen wij heel goed. Om deze capaciteiten te behouden worden onze medewerkers jaarlijks opgeleid. Dit jaar zijn we zelfs gestart met een tweejarig opleiding MBO-4 Vastgoedregisseur & -uitvoerder aan Nimeto, te Utrecht. Een paar van onze medewerkers gaan naast hun werk, elke dinsdag naar school. Met hun actuele kennis kunnen wij De Groep RGVO verbeteren. Zo worden we elk jaar steeds beter!

 

 

 

Actueel jubileum
November 2021

Voor De Groep RGVO is veilig en gezond werken belangrijk. Daarom zijn we nu ook volgens de nieuwste richtlijnen voor VCA getoetst en ruimschoots voor deze toets geslaagd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Tijdens de audit hebben we laten zien dat veilig en gezond werken bij De Groep RGVO in alle processen is opgenomen en we er dagelijks aan werken om onze werknemers een veilige en gezonde werkplek te bieden. Daar zijn we trots op!

 

 

 

Actueel jubileum
Oktober 2021

Betrokkenheid is één van de drie kernwaarden van De Groep RGVO. Dat vragen wij van onze medewerkers en dat vragen onze medewerkers van de organisatie. Dat betekent ook dat De Groep RGVO betrokken is bij de samenleving. Daarom werken bij ons medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met hun zelfstandigheid en professionaliteit is niets mis, maar wel met hun gehoor. Deze schilders zijn doof. Daardoor is de communicatie met hen wat moeilijker, maar dat hebben we samen opgelost. Ze leveren een prachtig stuk vakwerk af. Wij zijn blij met hen en zij met ons.

 

 

Actueel jubileum
Oktober 2021

De Rooie Buurt was in 1919 het eerste project van de Katwijksche Bouwvereniging, later Woonstichting KBV en aansluitend Dunavie. Deze historische visserswoningen waren aan renovatie toe. De Groep RGVO mocht deze prachtige woningen renoveren. In een paar maanden tijd hebben onze professionials een mooi stuk werk geleverd. Het resultaat is dat deze monumentale woningen weer in hun volle glorie zijn terug gebracht.

 

 

Actueel jubileum
September 2021

Het is deze maand niet zomaar feest, ook niet dubbel feest, maar zelfs drie dubbel feest bij De Groep RGVO! Wij vieren namelijk maar liefst drie jubilea. Twee collega’s zijn dit jaar 25 jaar in dienst en de derde is dit jaar alweer 45 jaar in dienst! Dit zijn altijd bijzondere mijlpalen die we niet aan ons voorbij laten gaan. Op 24 september jl. hebben we de betreffende collega’s uitgebreid gefeliciteerd, hebben we geluisterd naar mooie en ontroerende speeches en hebben we met het hele team geproost op nog meer fijne en productieve jaren bij De Groep RGVO.

Lieve collega’s, namens het hele team van De Groep RGVO nogmaals hartelijk gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpalen. Jullie zijn een inspiratie voor iedereen. Bedankt voor jullie inzet en gezelligheid, we zouden jullie voor geen goud willen missen!

 

 

Actueel jubileum
Augustus 2021

Kunt u niet wachten op de zomervakantie? Onze vaklieden ook niet en zij zullen vanaf volgende week met Bouwvak gaan.

De Bouwvak bij De Groep RGVO vindt dit jaar plaats van week 31 t/m week 33 (2 – 20 augustus 2021). U kunt ervan uit gaan dat de gemaakte projectplanningen hierdoor niet zullen veranderen, wel is er een mogelijkheid dat er op bepaalde projecten een mindere bezetting zal zijn. Het hoofdkantoor van De Groep RGVO blijft ook bereikbaar en blijft volgens huidige openingstijden open.

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie toe.

 

 

Actueel project Haaglanden
Juni 2021

Door opdrachtgevers en voor onze interne kwaliteitsbeheersing wordt steeds meer gevraagd dat onze teams in staat zijn om de kwaliteit van hun werk te kunnen beoordelen. Daarom hebben onze leidinggevenden onlangs een inspirerende training van het Verfadviescentrum gevolgd waarin hen werd geleerd hoe ze op een systematische manier de kwaliteitscontrole van schilderwerk uit kunnen voeren.

Er werden metingen verricht, geïnspecteerd en analyses gemaakt van een project waar De Groep RGVO nu aan het werk is.

Het bijzondere project in Katwijk, de duidelijke aanwijzingen, de fijne sfeer en het goede weer, maakten het tot een leerzame dag.

 

 

Actueel project Haaglanden
April 2021

Op 28 april 2021 is de ontheffing afgegeven voor twee projecten waar in totaal 73 woningen energetisch worden veranderd in comfortabele en duurzame woningen. Met deze ontheffing is het startschot gegeven, zodat in het 3e kwartaal van 2021 een aanvang gemaakt kan worden met deze renovatie.  

Bij de aanvankelijke start bleek binnen het plangebied de mogelijke aanwezigheid van vleermuizen, gierzwaluwen en huismussen. Daarom is een onderzoek in handen gegeven van Ecologisch bureau Habitus.

Dit onderzoek heeft ruim een jaar geduurd en in dat jaar zijn binnen het gebied de broedlocaties, zomer en winterverblijfplaatsen van vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen in kaart gebracht. Op het advies van Habitat heeft De Groep RGVO binnen het plangebied tijdelijke nest- en verblijfkasten aangebracht.

Tijdens de veranderingen aan de woningen worden ook de definitieve verblijven van de medebewoners uit de dierenwereld meegenomen, zodat na de renovatie hun tijdelijke voorzieningen een integraal onderdeel worden van het geheel.

Begin 2022 hebben we weer 73 woningen die niet alleen aan de laatste eisen van bewoners voldoen, maar ook een bijdrage leveren aan de natuur in Nederland.

 

Actueel project Haaglanden
December 2020

Ook tijdens de lockdown werken we door. Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol “Samen veilig doorwerken” vastgesteld. In dit protocol zijn richtlijnen opgesteld waar we ons nauwgezet aan houden. Hierdoor komt het werk niet stil te liggen en kunnen onze mensen toch veilig kunnen werken.

Onze vaklieden weten waar ze op moeten letten en zijn op de hoogte van de laatste voorschriften. Zowel op de bouwplaats als voor binnenwerk, zodat het werk voor iedereen op een veilige manier kan doorgaan.

Augustus 2020

De Groep leidt structureel leerlingen op. Het onderhouden van objecten is een afwisselend vak met uitdagingen en prachtige doorgroeimogelijkheden. We beschermen voor honderden miljarden aan onroerend goed, waardoor het beroep van onderhoudsprofessional een interessant vak is. De Groep leidt schilders, betonreparateurs en timmerlieden op.

Hoog tijd om het vak meer waarde te geven.

Gemiddeld is zo’n 20% van ons personeel leerling. Omdat we het belangrijk vinden dat jongeren tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot een volwaardige professional, hebben we hiervoor bewust een beleid ontwikkeld. Daarvoor werken we nauw samen met het SBB. Het SBB erkent en ondersteunt de leerbedrijven die mbo-leerlingen een stage of leerbaan aan willen bieden.

In het Magazine van OnderhoudNL zijn we gezamenlijk geïnterviewd over het succes van deze samenwerking.

Juli 2020

De Groep breidt haar wagenpark uit met Volkswagen Crafters. Voor de afdeling beton kiest De Groep voor deze veelzijdige bedrijfswagen vanwege de beste belaadbaarheid in zijn soort. Daardoor is er meer ruimte voor al het materieel dat nodig is voor de werkzaamheden ter plaatse. Efficiency en energiezuinigheid gaan in deze auto’s samen met de nieuwste technologie

Juni 2020

De Groep RGVO is opnieuw getoetst voor het VGO keur. Het VGO-keur is een onafhankelijk keurmerk dat u als opdrachtgever zekerheid biedt. Het VGO keur garandeert  de technische- en organisatorische kwaliteit van onze organisatie, maar het keurmerk waarborgt ook de financiële gezondheid en stabiliteit van De Groep RGVO. Wij zijn er trots op dat we weer aan alle eisen en voorwaarden van het VGO keurmerk voldoen. Wij kunnen veel beloven, maar nu weet u als opdrachtgever ook zeker dat u zaken doet met een integere partner.

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud - VGO-keurmerk
Maart 2020

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen zijn al onze medewerkers geïnformeerd over het advies van RIVM. Onze vaklieden en het kantoorpersoneel volgen de adviezen en houden zich aan de instructies van het protocol samen veilig doorwerken. Ook tijdens de lunch en het werkoverleg wordt de 1,5 meter regel nauwgezet gevolgd.

Januari 2020

Ons renovatieproject van de balkonvloeren van twee vleugels van een appartementencomplex in Den Haag, is afgerond.  Om de balkons te verduurzamen én waterkerend te maken is het Triflex BIS BTS systeem gebruikt. Dit levert een strak resultaat op, passend bij de architectuurelementen van het gebouw. De opdrachtgever en bewoners zijn positief over de nieuwe uitstraling. De samenwerking met ons team was uitstekend. De opdrachtgever heeft deze foto gemaakt ter herinnering aan een bijzonder geslaagd project.