Schilderwerken

Het onderhouden van vastgoed is noodzakelijk voor de toekomstbestendigheid en waardevastheid van uw pand. Dit onderhoud kunt u met een gerust hart overlaten aan De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud. De deskundigheid van onze vakmensen is groot. De betrouwbaarheid eveneens.

Schilderen zit in ons DNA. Dit betekent dat u voor elk schilderwerk bij ons terecht kunt. Of dit nu binnen of buiten is. Restauratief of decoratief. De medewerkers van De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud beheersen hun vak. Onze kennis van de ondergrond en de verschillende technieken vormt de basis voor de juiste uitvoering van het onderhoud. Daarnaast verzorgen wij complete technische adviezen met het bijbehorende financiële overzicht.
Altijd op maat. Altijd goed.

Zo’n periode van onderhoud kan voor de bewoners of gebruikers van het gebouw zeer ingrijpend zijn. Ook daar houden wij rekening mee. Onze medewerkers zijn betrokken en bieden een luisterend oor. Vervolgens zullen zij klantgericht, met behulp van duidelijke afspraken en een strakke planning de overlast zoveel mogelijk voorkomen.
Uw pand kan er weer jaren tegen als wij zijn geweest.

Traditioneel onderhoud

Wij analyseren de staat van onderhoud en adviseren u over het best passende onderhoudssysteem voor uw pand. Afhankelijk van uw wensen maakt u een keuze. Onze deskundige, betrokken en betrouwbare medewerkers leveren vervolgens vakkundig schilderwerk waardoor uw pand weer voor jaren is beschermd en strak in de verf zit.

Plantmatig onderhoud

De basis van deze onderhoudsvorm is een planning. Elk materiaal vraagt op den duur om onderhoud. Dit onderhoud is voorspelbaar en kan opgenomen worden in een meerjarenonderhoudsplan. Zo staat u als eigenaar nooit voor onverwachtse kosten. Niet omdat u te laat bent waardoor er achterstallig onderhoud ontstaat. Niet omdat u te vroeg bent met het onderhoud, waardoor onnodige kosten achterwege blijven. 

Resultaatgericht onderhoud

Bij deze vorm van onderhoud bepalen wij samen met u het resultaat. U weet tenslotte als geen ander welke eisen u stelt aan de kwaliteit van uw pand. Wij weten als geen ander wat de beste technische oplossingen zijn, of mogelijke innovatieve oplossingen. Daartoe is De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud VGO gecertificeerd. Gewoon, omdat we er goed in zijn.

Resultaatgericht samenwerken leidt tot lagere investerings- en onderhoudskosten, efficiëntere processen, langdurige samenwerking en grotere tevredenheid bij alle partijen. Uitkomsten waar iedere medewerker van De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud, iedere dag aan werkt.