Beton & vloertechniek

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud heeft een gespecialiseerde afdeling in beton- en vloertechniek. Wij zijn daarin een gekozen partner van Triflex en Crafko.

Onze professionals weten alles van betonconstructies van gebouwen. Zo herstellen zij betonschades, lossen ze lekkages op in garages of kelders en werken galerijen en balkons af met speciale waterdichte coatingssytemen. Daarna zien de ruimtes er weer piekfijn uit, en kan de vloer en de constructie weer jaren mee.
Balkons en galerijen kunnen op gelijke hoogte gebracht worden met de overige ruimtes. Daarmee maken we een einde aan vervelende opstapjes en drempels waardoor de woning veiliger en beter begaanbaar wordt. En dat niet alleen. De woningen krijgen een totaal nieuwe uitstraling.

Vloeren in parkeergarages en kelders worden door de ervaren betonspecialisten van De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud voorzien van een slijtvast, veilig en vloeistofdicht coatings systeem.

Wegmarkeringen, slijtvastheid, kleur en belijning spelen een belangrijke rol in deze ruimtes. Daarnaast wilt u een duurzaam, veilig en esthetisch verantwoord resultaat. Bij ons bent u aan het goede adres. Elk advies wordt door ons op maat gemaakt. Het resultaat mag er zijn. Daar zorgen onze professionals voor. Iedere keer anders. Iedere keer goed.