Over ons

Welkom bij De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud. Onze naam zegt het al. Wij verzorgen het onderhoud van uw vastgoed. Daar zijn we goed in. Verrassend goed zelfs. De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud heeft dan ook lange en stevige wortels in de wereld van het vastgoedonderhoud.

Sinds 1948 werken wij dagelijks aan integrale bouw- en onderhoudsvraagstukken. Samen met u ontwikkelen wij innovatieve oplossingen voor uw vastgoed. De kwaliteit van ons werk is hoog. Voor ons is dat vanzelfsprekend. De duurzaamheid van onze relaties staat altijd voorop. Omdat wij de ontwikkelingen in de techniek en in de markt op de voet volgen, lossen wij niet alleen uw vraagstukken van vandaag op, maar ook die van morgen.

Wij zijn deskundig, betrokken en betrouwbaar in alle opzichten. Of het zakelijk of particulier vastgoed betreft, De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud is er voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag.

 

John van der Hoeven & Han Theil

Directie

Personeel

In de voorbereidingen van het werk kunnen wij veel beloven, maar de kwaliteit van het werk wordt door onze mensen gemaakt. Dat beseffen wij heel goed.

Kwaliteit en langdurige relaties zijn ook op personeelsgebied leidend voor De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud. Iedere medewerker is deskundig, betrokken en betrouwbaar. Deskundig in zijn of haar vakgebied, betrokken bij de uitvoering van de opdracht en betrouwbaar als het om afspraken gaat. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij leveren wat we afspreken.

Wij zijn trots op onze medewerkers. Zuinig ook. Veiligheid staat voorop. Daarom heeft De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud, het VCA certificaat met twee sterren. Om deze voorsprong in kwaliteit te behouden worden onze medewerkers jaarlijks opgeleid, werken zij met goed materiaal en denken ze mee hoe De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud zaken kan verbeteren. Zo worden we elk jaar steeds beter.

De verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het werk ligt laag in de organisatie. Dit betekent dat onze mensen zelfstandig en ter plaatse alle voorkomende kwesties voor u op kunnen lossen. Dat werkt voor iedereen prettig .