Werken bij

DE GROEP GROEIT

Wat bieden wij

De Groep RGVO is een informele en platte organisatie. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en werken met het beste materiaal en materieel. Je krijgt veel vrijheid maar we laten je niet los. Wij staan er voor jou, investeren in jou. Dat is geen loze kreet. Dat doen we echt. Kwaliteit, betrokkenheid en een hecht team staat namelijk voorop in ons vooruitstrevende en succesvolle bedrijf.

Bij ons werk je nauw samen met collega’s en klanten. Samen maken we tenslotte het werk.

 

Waar werken wij

Wij werken in de ruime Randstad. Onze teams komen uit verschillende plaatsen in de Randstad. Voorbeelden zijn Delft, Den Haag, Zoetermeer, Gouda, Leiden, Katwijk, Haarlem en Alphen aan den Rijn. Onze projecten bevinden zich ook in dit gebied.

Pas jij bij ons? Kom dan bij De Groep. Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.

Vacature leerling betonspecialist

Leerling betonspecialist uit Katwijk of omgeving

Een gedreven leerling die het leuk vindt om betonspecialist te worden. Kom jij net van school, en wil je een vak leren? Een vak waar toekomst in zit? Daar zorgen wij voor. Je gaat bij ons meteen aan de slag. Samen met een ervaren vakman. Deze mentor leert jou alles wat bij dit boeiende vak komt kijken. Van betonsanering  tot kunststof vloerafwerkingen.  Wij zorgen dat jij het kunt.

Je leert de verschillen tussen de materialen en aanbrengtechnieken. Je leert je te ontwikkelen op je vakgebied,
zodat je een allround professional wordt. Daarnaast volg je bij ons cursussen om de ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden.

Ben jij positief ingesteld en vind je het gaaf om mooi werk af te leveren?  Laat het ons dan weten!

Bij ons werk je nauw samen met collega’s en klanten. Samen maken we tenslotte het werk.

Je kunt bij De Groep RGVO veel leren, maar daar vragen we ook wat voor terug. Jij wordt deskundig op je vakgebied,
bent betrokken bij ons bedrijf en de klanten maar ook betrouwbaar in je afspraken.

 

Vacature ervaren teamleider

Een ervaren teamleider uit Haarlem of omgeving

Een gedreven teamleider, die het leuk vindt om met het team het beste schilderwerk te leveren. Zowel voor de klant als voor De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud. Dat betekent dat je afwegingen kunt maken om te bepalen wat voor een klant in bepaalde omstandigheden de beste oplossing is. Dat betekent dat je nadenkt voordat je een besluit neemt. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de opdracht. Je werkt met een positieve houding. Dus niet “ja maar”, maar “ja”.

De ontwikkelingen in je vakgebied houd je bij. Gewoon omdat je dat leuk vindt. Je kent de verschillende materialen en aanbrengtechnieken. Je kunt inschatten wat de stand van het werk is. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken met collega’s en klanten. Samen maken we tenslotte het werk. Houd je ervan om een leerling schilder te begeleiden? Ook dat kan bij De Groep RGVO. Wij leiden onze eigen schilders op tot professionals.

Je werkt zelfstandig. Vraagt wanneer het nodig is. Koppelt adequaat terug aan kantoor. Je bent deskundig op je vakgebied, betrokken bij ons bedrijf en de klanten maar ook betrouwbaar in je afspraken.

Pas jij bij ons? Kom dan bij De Groep. Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.