Links

Sikkens maakt met haar verfsystemen onderdeel uit van Akzo Nobel, de grootste verffabrikant ter wereld. Binnen AkzoNobel profileert Sikkens zich als premium brand voor de professionele verfmarkt. Sikkens is een innovatiemotor op het terrein van verfsystemen en kleurtechnologie. Er wordt naar gestreefd om vakmanschap en creativiteit in de verf te zetten en er wordt geholpen om huizen en gebouwen optimaal te beschermen, maar ook om een kleurrijk en decoratief kader te scheppen waarin mensen met plezier wonen en werken. De verfsystemen van Sikkens wijzen vooruit naar de toekomst en beantwoorden aan de meest veeleisende normen op het vlak van milieu, duurzaamheid, efficiency en rendement. Sikkens is internationaal bekend om zijn vooruitstrevende visie op kleur. De geavanceerde kleurenmengmachines brengen duizenden tinten en nuances binnen handbereik.

Ondernemersvereniging WVB Vastgoed Onderhoudsbedrijven is sinds 1989 trendsetter in de vastgoedonderhoudsmarkt. Bij de brancheorganisatie zijn ruim dertig van de grootste en meest vooraanstaande Nederlandse ondernemingen op het gebied van schilderwerk en vastgoedonderhoud aangesloten. Alle WVB-leden beschikken over VGO-keur, een voorwaarde voor het lidmaatschap. SBR is al 50 jaar betrokken bij ontwikkelingen in de bouw. Met behulp van producten als de SBR-Referentiedetails en merken zoals BouwLokalen en BouwBeter, hebben we een sterke positie verworven in de wereld van de bouwkennis.

Sigma Coatings Nederland B.V., onderdeel van PPG Architectual Coatings Northern Europe B.V., is actief in Nederland op het gebied van decoratieve coatings en pleisters. Haar afnemers zijn professionele verwerkers en particulieren. Bekende merken zijn: Sigma Coatings, Boonstoppel Verf, Histor en Rambo.
PPG Coatings B.V. opereert in de gehele wereld op het gebied van coatings en verven; voor decoratie, bescherming, industrie en scheepvaart. De onderneming telt ruim 10.000 medewerkers in meer dan 40 landen en is nummer twee op het gebied van decoratieve verven in Europa.

Lamikon is een netwerkorganisatie bestaande uit gerenommeerde totaalonderhoudsbedrijven en timmerfabrieken die zich als collectief inspannen om blijvend houtrotvrije en functionerende gevelelementen te realiseren voor woningbeheerders en/of eigenaren waarbij exploitatiekosten worden geminimaliseerd. Lamikon ontwikkelt, promoot en bewaakt producten en diensten voor het blijvend instandhouden van houten gevelelementen voor zowel bestaande bouw, evenals nieuwbouw. Met ruim 25 jaar ervaring richten wij ons op zichtbare en meetbare resultaten.

SGS Nederland is verheugd u de overname van INTRON Holding BV te kunnen melden.