Bewonerscontact

Onderhoud aan vastgoed is belangrijk. Dit onderhoud is noodzakelijk voor de toekomstbestendigheid en waardevastheid van uw pand. Toch kan de periode van het onderhoud ingrijpend zijn voor de bewoners. De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud houdt hier rekening mee. De Groep begrijpt dat het nogal wat is dat er onbekenden in en rond de woning aan het werk zijn.

Daarom proberen wij de onderhoudsperiode zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Daarbij verschuilen we ons niet achter apps of websites. Onze communicatie is net zo prettig en persoonlijk als ons bedrijf.

Informatiebijeenkomsten

Bewonersbrieven

Op verzoek organiseren wij informatiebijeenkomsten voor bewoners. Dit doen wij in samenwerking met de opdrachtgever of het bestuur van uw VVE. Tijdens deze bijeenkomsten praten we u bij over de inhoud van de werkzaamheden, de routing en de planning.

Voordat we starten krijgt iedere bewoner een brief waarin we aangeven wie de vaklieden zijn die aan uw woning komen werken. Zo weet u ruim op tijd wie uw aanspreekpunt is, wanneer het team komt, wat ze komen doen en hoe u hen kunt bereiken.

Communicatie

Onze professionals zijn niet alleen goed in wat ze doen, maar ook prettig in de communicatie. Voorkomend en behulpzaam. Maar communicatie werkt tweezijdig. Voor een goed contact hebben we ook u nodig. Een welgemeend goedemorgen of goedemiddag breekt al snel het ijs. Een beetje begrip voor de omstandigheden waarin onze mensen hun werk doen, helpt ook.

Ruimte maken

Soms hebben meer dan alleen uw vriendelijkheid nodig. Dan vragen we ook uw assistentie. Denk daarbij aan het verplaatsen van plantenbakken, tuinsets, tafels of parasols. Bent u niet sterk genoeg om dat zelf te doen? Vraag dan onze hulp. Dat doen we graag. Zo maken we er samen een zo aangenaam mogelijke periode van.

Bewonerstevredenheid

Denkt u dat het beter kan? Neem dan tijdens het project contact met ons op. Zo kunnen we op tijd bijsturen.

Bent u tevreden? Dan zien wij dit graag terug op het enquĂȘteformulier dat u na afloop van ons krijgt toegestuurd.