Een ervaren teamleider uit Haarlem of omgeving

Een gedreven teamleider, die het leuk vindt om met het team het beste schilderwerk te leveren. Zowel voor de klant als voor De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud. Dat betekent dat je afwegingen kunt maken om te bepalen wat voor een klant in bepaalde omstandigheden de beste oplossing is. Dat betekent dat je nadenkt voordat je een besluit neemt. Jij bent tenslotte verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de opdracht. Je werkt met een positieve houding. Dus niet “ja maar”, maar “ja”.

De ontwikkelingen in je vakgebied houd je bij. Gewoon omdat je dat leuk vindt. Je kent de verschillende materialen en aanbrengtechnieken. Je kunt inschatten wat de stand van het werk is. Daarnaast vind je het leuk om samen te werken met collega’s en klanten. Samen maken we tenslotte het werk. Houd je ervan om een leerling schilder te begeleiden? Ook dat kan bij De Groep RGVO. Wij leiden onze eigen schilders op tot professionals.

Je werkt zelfstandig. Vraagt wanneer het nodig is. Koppelt adequaat terug aan kantoor. Je bent deskundig op je vakgebied, betrokken bij ons bedrijf en de klanten maar ook betrouwbaar in je afspraken.

Pas jij bij ons? Kom dan bij De Groep. Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.